Zaktualizowana lista osób zakwalifikowanych do odbycia stażu i lista rezerwowa
oraz
Lista podmiotów przyjmujÄ…cych na staże w 2019 roku
Lista osób zakwalifikowanych do odbycia stażu
oraz
lista rezerwowa
Wszystkie osoby zakwalifikowane do odbycia stażu zapraszamy na rozmowÄ™ kwalifikacyjnÄ…, która odbÄ™dzie siÄ™
25 kwietnia 2019 roku w sali Rady Wydziału (ul. Skromna 8)
- o godzinie 11.00 (dla zakwalifikowanych studentów II roku drugiego stopnia)
- o godzinie 13.00 (dla zakwalifikowanych studentów III roku studiów pierwszego stopnia)
Szanowni Studenci !!!
Rozpoczynamy rekrutacjÄ™ do projektu dla studentów kierunku technologia żywnoÅ›ci i żywienie czlowieka studiujÄ…cych na VI semestrze studiów stacjonarnych I stopnia w roku akademickim 2018/2019
oraz
III semestrze studiów stacjonarnych II stopnia w roku akademickim 2018/2019
studiów stacjonarnych
Rekrutacja rozpocznie się 1 kwietnia 2019 roku i będzie trwała do 10 kwietnia 2019 roku
Dokumenty można składac w Biurze Projektu
(Dziekanant Wydziału Nauk o Żywności i Biotechnologii w godzianch 8.00 - 14.00)
Studentów, speÅ‚niajacych ww kryteria zachÄ™camy do udziaÅ‚u.
Lista osób zakwalifikowanych do odbycia stażu
oraz lista rezerwowa